.

.

New
IBosins 15 бр. Куки за дрехи, Монтиране на Куката с един зубцом, за окачване на Кърпи, Куки с 30 Винтове за Чанти, шапки, Шапки, Шал, чаша (Бял)

IBosins 15 бр. Куки за дрехи, Монтиране на Куката с един зубцом, за окачване на Кърпи, Куки с 30 Винтове за Чанти, шапки,

BGN 1.00

Сума
Продуктът е наличен

Материал : Тези куки за дрехи, изработени от висококачествени с лят материал, винтове са изработени от желязо, те лесно издържат на тегло до 20 килограма.Твърд и издръжлив, може широко да се поддържа палто, чанта, кърпа, шапка, шал, чадър, ключ, чаша. Размер : размер на куката за дрехи е 45 x 34 mm или 1,7 x 1,3 инча, винтове с дължина 18 мм и диаметър на главата на винта 3 мм, лесен за инсталиране.Много приложения : Тези куки за дрехи са идеални за употреба в банята, спалнята, килера, фоайе, коридор, на оградата за закачане на хавлии, палта, шапки, чанти, якета, престилки, раници.Направи си САМ закачалка за пелети и направи така, че да им е лесно да се намери.Това е добър начин да поддържате вашето пространство.Пакетът включва в себе си : Този пакет включва 15 парчета куки за палто с 30 неща винтове. 15 бр. куки за дрехи, монтиране на куката за роба с един зубцом, за окачване на кърпи, куки с 30 винтове за чанти, шапки, шапки, шал, чаша (бял).

Декларирани свойства

Новинка

Най-добри сделки