.

.

New
Куки за дрехи XIAOSAKU Стенни Закачалка за палто Желязната Кука за дрехи на Входа на Куката Творчески Монтиране на Куката За дрехи Скандинавска Закачалка за палто от Ж?

Куки за дрехи XIAOSAKU Стенни Закачалка за палто Желязната Кука за дрехи на Входа на Куката Творчески Монтиране на Куката

BGN 2.67

Сума
Продуктът е наличен

1. Выкованный от висококачествен железен материал, ръчно декориран, ярки цветове, безопасни и щадящи околната среда, ретро и елегантен. 2. Конструкция на линия на обратната страна на куката е здрава и трайна, а лъскав край ефективно предотвратява случайни драскотини. 3. Благодарение на високата си товароносимост тази стенни закачалка за дрехи лесно и издържа на тегло от около 15 000 г. тези елегантни куки може да се мотае, дрехи, шапки, чадъри, шалове, кърпи и други предмети. 4. Размер : Тип A 27,7x12 см, нето тегло около 900 грама / Тип B 27,7x12 см, нето тегло около 900 грама. 5. Нашата стенни закачалка за дрехи лесно се монтира на стената и лесно почистване, благодарение на висока носеща способност. 1. Выкованный от висококачествен железен материал, ръчно декориран, ярки цветове, безопасни и щадящи околната среда, ретро и елегантен. 2. Конструкция на линия на обратната страна на куката е здрава и трайна, а лъскав край ефективно предотвратява случайни драскотини. 3. Благодарение на високата си товароносимост тази стенни закачалка за дрехи лесно и издържа на тегло от около 15 000 г. тези елегантни куки може да се мотае, дрехи, шапки, чадъри, шалове, кърпи и други предмети. 4. Размер : Тип A 27,7x12 см, нето тегло около 900 грама / Тип B 27,7x12 см, нето тегло около 900 грама. 5. Нашата стенни закачалка за дрехи лесно се монтира на стената и лесно почистване, благодарение на висока носеща способност.Име на продукта : Стенни закачалка за дрехи от ковано желязо в европейски стил в ретро стил, Материал на продукта : желязо Приложими сценарии : хол, спалня, антре, кухня, санитарен възел, коридор, предверие и т.н. Кратко описание : 1. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите.2. Този продукт не включва други стоки, с изключение на стенни закачалки за дрехи.3. Моля, имайте предвид, че различните монитори могат да причинят незначителни разлики в цвят, моля, разберете.4. Посочените данни са само за справка, размер измерва ръчно, има малка грешка, моля обърнете се към самия продукт, благодаря.5. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. 6. Поздравете вашите мнения и препоръки, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.▶Обикновено логистични материали се изпращат в продължение на 1-5 дни, а за очаквания час на пристигането си - в продължение на 10-20 дни.Ако имате някакви въпроси или притеснения, моля, свържете се с нас и ние ще се радваме да помогнем в рамките на 24 часа!.

Декларирани свойства

Новинка

Най-добри сделки