.

.

New
DOITOOL 4 бр. на Куката за дрехи, Ключодържател, Куки за бижута, Стенни куки за дрехи, Куки за закачалки, Метални s-образни Куки, Декоративни Куки за дрехи, Куки за Шапки, С?

DOITOOL 4 бр. на Куката за дрехи, Ключодържател, Куки за бижута, Стенни куки за дрехи, Куки за закачалки, Метални s-образни

BGN 3.00

Сума
Продуктът е наличен

Куки за дрехи в стил РЕТРО - Висока носеща способност, класически цвят правят тези куки по-уникални и декоративни, за да отговарят на вашия стил на оформяне.СТАРИННИ СТЕННИ куки - носеща способност, класически цвят правят тези куки по-уникални и декоративни, за да отговарят на вашия стил на оформяне.Единични куки за ДРЕХИ - ниско тегло, лесна употреба и переноске, може да се прилага широко в банята, дневната и на други места.МОНТИРАНЕ на КУКАТА за ДРЕХИ - практична кука за закачване на ключове, дрехи, шапки, палта и други предмети.КУКИ за КЪРПИ за БАНЯ - Структура на материали от с сплав, стабилна, я не е лесно да се деформира или, може би, с течение на времето.Пратката включва 4 х куки за дрехи 8 х винтове Характеристики -Размер : 12,50 X6,40 X3,70 см/4,91 X2,52 X1,45 инча метални куки за палто. - Материал : декоративни стенни куки от с сплав. - Цвят : Разноцветни старинни стенни куки. - Лек, лесен за използване и переноске, може да се прилага широко за баня, всекидневна и на други места, където има куки за шапки. - Висока носеща способност, класически цвят, прави тези куки по-уникални и декоративни, за да отговарят на вашия стил на оформяне на куки за баня. - Подходящ за закачане на дрехи, ключове, палта, шапки, чанти, малки предмети и много други неща на куки за окачване на герб. - Дизайн с двойни зъби, стабилна дъга и практическото използване, позволяват надеждно да се установи, по-безопасни назначени елементи на куки за кърпи. - Изработена от материали от с сплав, издръжлив и траен, можете да използвате тази кука като закачалки за хавлиени кърпи.Описание на продукта Стенни куки за дрехи, Тези куки за дрехи, произведени от материал от с сплав, са безопасни, трайни и ще можете да ги използвате в рамките на определен период от време.стенен куки Е чудесен монтиране на куката за баня, кухня, хол, перални и други правилните ви места.куки за окачване, Благодарение на своята научна проекти и практическото приложение, те могат да станат добър подарък за вашето семейство или приятели.

Декларирани свойства

Новинка

Най-добри сделки