.

.

New
Буталото, За да Отключите източване на въздуха, Буталото, За да Отключите Слива, Плунжерный силен вятър Високо Налягане От Неръждаема Стомана, Инструмент За Почист?

Буталото, За да Отключите източване на въздуха, Буталото, За да Отключите Слива, Плунжерный силен вятър Високо Налягане

BGN 3.00

Сума
Продуктът е наличен

Висококачествени материали, Благодарение на неподвижни дръжката от ABS-пластмаса и отличното корпуса от неръждаема стомана инструмент не е лесно да се деформира или заржаветь, и той има дълъг срок на служба.Качеството му е гарантирано.ИНДИКАТОР на НАЛЯГАНЕТО : С помощта на индикатора за високо налягане на въздуха може да се наблюдава работата на пневматиката и стойности на налягането на въздуха в реално време и своевременно да се правят корекции.Практичен за употреба.НЯКОЛКО ЗАГЛУШЕК : Снабден с щепсел за тоалетна, с щепсел за мивка, капачката за източване на пода и на датчиците, подходящи за различни ситуации дноуглубления, е с висока практичност.Може да се използва със спокойна душа.ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ : Системата за източване на въздух под налягане unblock използва силата на сгъстен въздух за по-бързо отстраняване на засора, че е много ефективен и дълготраен.Спестете си време и усилия.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Дренажен силен вятър високо налягане може да се използва за почистване тоалетни чинии, подови канали, мивки, чешми, тазиков за зеленчуци, канализацията и т.н., се използва в домашни кухни, бани и т.н. Параметри : Тип на продукта : Дренажен силен вятър високо давленияматериал : ABS, неръждаема стальцвет : зелен, серебристыйиѕеѕ : Подходяща за почистване на различни тръби, тоалетни чинии, подови канали, тоалетни чинии, мивки, чешми, тазиков за зеленчуци, канализацията и т.н. Как да използвате : 1. Извадете блокиратор2. Поставете щепсела в надувное основата 3. Наступите в основата ногой4. Или натиснете и издърпайте въздушната среда, нагоре и надолу 5. Инсталирайте подходящия штекер6. Щракнете върху бутона, за да отключите Комплектът включва : 1 х Устройство за отключване на слива1 x Буталото за унитаза1 x Преобразователь1 x Буталото за налягане раковин1 x Буталото за източване на пода в раковине1 x Поставка за ног1 x Ръководство за потребителя Забележка : Сифонный тоалетна чиния, не е подходящ за тоалетна чиния с чашка за изпускателя.

Декларирани свойства

Item Type:
High Pressure Drain Blaster
Material:
ABS, Stainless Steel
Color:
Green, Silver
Uses:
Suitable for dredging various pipes, toilets, floor drains, toilets, sinks, washbasins, vegetable basins, drains, etc.
How to Use:
1. Take out the unblocker2. Plug in the inflatable base3. Step on the base with your foot4. Push and pull the aerosphere up and down5. Install a suitable plug6. Press the button to unblock:
Package List:
1 x Drain Unblocker:
1 x Toilet Plunger:
1 x Converter:
1 x Washing Sink Plunger:
1 x Sink Floor Drain Plunger:
1 x Foot Pad:
1 x User Manual:
Notice:
Siphon toilet, not suitable for flush toilets.:
Новинка

Най-добри сделки