.

.

New
FAVOMOTO 1 Комплект Спрей-Спрей За Грим, Комплекти за пръскане на лак, Професионален Набор от Аэрографов, Набор от инструменти за пръскане, Мини-Набор от Аэрографов, Пре?

FAVOMOTO 1 Комплект Спрей-Спрей За Грим, Комплекти за пръскане на лак, Професионален Набор от Аэрографов, Набор от инструменти

BGN 32.21

Сума
Продуктът е наличен

Комплекти модели : Автомат опаковки може да регулира налягането на въздуха, както и широк диапазон и дълбочина на нанасяне на боя, боята се нанася тънко и равномерно, и да я лесно lavished. Преносима airbrushing : Преносими и сложни пистолети-опаковки, подходящи за начинаещи, могат да се използват за татуировки, артистични стенописи, декорация на торти, грим, нокти и още много други.Splatgun : Това ще бъде най-спрей боя за купето на автомобила, маси, столове, огради, вътрешни стени и занаяти.Комплект за грим : материали и добра изработка осигуряват неговата продължителност, популярност и практичност. Костюм : Този инструмент може да направи аэрозольную боя е по-хомогенни, и боята не е лесно да се lavished. Модела комплекти : Автомат опаковки може да регулира налягането на въздуха и широк диапазон и дълбочина на нанасяне на боята, и боята се пръска тънко и равномерно, и да я лесно lavished. Преносим аерограф, Преносими и сложни пистолети-опаковки, подходящи за начинаещи, могат да бъдат за татуировки, артистични стенописи, декорация на торти, грим, нокти и още много други.Splatgun : Това ще бъде най-спрей боя за купето на автомобила, маси, столове, огради, вътрешни стени и занаяти.Комплект за грим : материали и добра изработка на производство осигуряват неговата продължителност, популярност и практичност. Костюм : Този инструмент може да направи аэрозольную боя е по-хомогенна, а боята не е лесно да се lavished.Пратката включва 1 х държатели за писалки, 3 x тигани, 1 х малък гаечен ключ, 1 х краен, 1 х USB кабел Характеристики -Максимално изходно налягане : 18 (Ипп), здрав аерограф, преносими и сложни пистолети-опаковки, подходящи за начинаещи, могат да бъдат за татуировки, артистични стенописи, декорация на торта, грим, нокти и още много други. - Оптималното разстояние впръскване : (100 мм) Ръчно въздушна четка - Широчина на струята : 15 (мм) Мини-комплект въздушни четки - е Изработен от висококачествен материал, е здрава за по-дълга употреба.Инструменти могат да задоволят основните си изисквания Преносим комплект за airbrushing. -Размер : Около 15,00 X9,50 X3,50 см / 5,89 X3,73 X1,38 инча Набор от инструменти за пръскане. - Тези комплекти за рисуване аерограф може да бъде поставен в раница или джоб, благодарение на преносим размер набор аэрографов. - Изпратете го на вашите приятели, които се нуждаят от здрав и професионален набор от преносими аэрографов. - Максимален дебит на струята : 8 (Л/мин) Инструменти за пръскане на боя - Тези инструменти са подходящи за детски играчки, аксесоари, кожи, изделия ръчна изработка и т.н. за да проверите за airbrushing. -Материал : Професионален набор от аэрографов от алуминий и пластмаса. - Подходящ за обем : 9 куб. см (ml) Спрей за пръскане на боя Описание на стоките Преносим аерограф Изберете един комплект за себе си.спрей Имате нужда от професионален комплект за пръскане?Ако е така, тогава нашите продукти може да стане най-добрия избор. комплекти са изработени от трайни материали, лесни за експлоатация.

Декларирани свойства

Новинка

Най-добри сделки