.

.

New
ZSHLZG Инструменти Пластмасова Художествена Кутия за съхранение на авточасти, Мултифункционален Обзавеждане за съхранение, 16/20/22,5 инча (Размер: 45,5 см, 20 см, с 25.5 см)

ZSHLZG Инструменти Пластмасова Художествена Кутия за съхранение на авточасти, Мултифункционален Обзавеждане за съхранение,

BGN 3.33

Сума
Продуктът е наличен

Удароустойчив пластмаса PP, него не е лесно да се прекъсне.Комплектът включва подвижна тава за инструменти за удобно съхранение на малки инструменти.Удобна дръжка дизайн за удобно пренасяне.Здрав корпус, подходящ за производството на изделия за ръчна работа, канцеларски материали, хардуерни инструменти или риболовни принадлежности.Многофункционален двуслойни набор от инструменти, преносими и може да се използва за настаняване на най-често използваните ръчни инструменти, обикновени битови лекарствата и т.н. Удароустойчив пластмаса PP, него не е лесно да се прекъсне.Комплектът включва подвижна тава за инструменти за удобно съхранение на малки инструменти.Удобна дръжка дизайн за удобно пренасяне.Здрав корпус, подходящ за производството на изделия за ръчна работа, канцеларски материали, хардуерни инструменти или риболовни принадлежности.Многофункционален двуслойни набор от инструменти, преносими и може да се използва за настаняване на най-често използваните ръчни инструменти, обикновени битови лекарствата и т.н. [Кутия за съхранение на инструменти от пластмаса, за ремонт на автомобилни резервни части, мултифункционален съхранение оборудване] материал : Нов полипропилен Функция : Двуслойни кутия за съхранение на части, металик заключване за сигурност, удобна дръжка, здрава конструкция замочной кладенци, устойчива на натиск, Размер : 36 см. * 17 см * 20,5 см., 45,5 см. * 20 см * 25,5 см 52,5 см * 23 см. * 29,5 см. * Съдържа само кутия за инструменти, други предмети, само за ефект на снимане * Ръчно измерване : допускат грешка в рамките на 2-3 см. * Тъй като осветление при заснемане и показване на различни, това неизбежно ще доведе до определен цвят, това не е проблем за качество.

Декларирани свойства

Новинка

Най-добри сделки