.

.

New
Авто led лампа за интериора с USB EL-тел, Неонови телена тела с 6 мм кант за шиене-10 МЕТРА Светлинен Электролюминесцентный (EL) тел, Автомобилен Комплект осветление за кол?

Авто led лампа за интериора с USB EL-тел, Неонови телена тела с 6 мм кант за шиене-10 МЕТРА Светлинен Электролюминесцентный

BGN 4.76

Сума
Продуктът е наличен

【Обновяване на USB драйвера】В автомобилното осветление на купето ел wire използва най-новите USB устройство и захранващия блок. не произвежда много шум, той е по-спокоен и сигурен. 【Гъвкав EL-тел】Дължина инсталиран электролюминесцентного (EL) кабели е 10 метра; Диаметър на проводника : 2.3 мм; Кант за шиене : 5 мм, ел wire car може да се вмъква в процеп на кола, подходящ за украса на интериора на колата, например, по врата, по протежение на облицовки на арматурното табло (трябва да запечата нов край). 【Безопасно използване на】 Вътрешно осветление на автомобила е с работно напрежение 5 v, оборудван защита от кутията с предпазители.Водонепроницаемое, изключително низкотемпературное, продуктът се определя в електрода, който може да се докосне, и са безопасни за децата. 【Щепсела и да играе】 Автомобилни фарове са оборудвани с USB интерфейси, универсални за всички леки и товарни автомобили.Можете да го нарежете в съответствие с дължината на всяка ивица, която ви е необходима.можете да настроите свои собствени уникални цветови режими, за да те идеално подхожда за обновяване на вашия автомобил. 【Многократно използване на】Дизайн комплекти led электролюминесцентных ленти може да бъде украсена с автомобил, градина, сцена, ограда, чешма, на открито или на коледа и друг фестивал.Гъвкав и тънък El-тел могат да се използват за украса отвътре и отвън на автомобила, както и на различни партита и в ежедневния живот.Инсталация : 1. Потвърдете положение инсталиране на централната конзола 2. Използвайте монтировку, за да се отвори празнина 3. Поставете прозрачната тръба в клирънсът (може да се монтира върху повърхност с помощта на самозалепващи се ленти, игли, цианоакрилатного лепило, тел кухненски ръкавици и т.н.) 4. Готова опаковка : 1 х 16,5 фута EL-тел 1 х USB драйвер 1 х монтировочный инструмент Беспроблемная гаранция : осветление на купето на автомобила поддържа 90 дни гаранция за 100% удовлетвореност и 1 година гаранция.Нашият приятелски екип за поддръжка на клиенти винаги поддържа нашия продукт и отговаря на всички имейли в рамките на 24 часа.Как да се свържете с нас : Влезте в магазина ни -Кликнете върху бутона "задайте въпрос" -Изпратете ни имейл.

Декларирани свойства

Новинка

Най-добри сделки