.

.

New
Чанта-портфейл за iPhone 6s, ZVE Чанта-портфейл за iPhone 6 джоб с отделения за карти, Чанта на верига през рамо, Чантата, Кожен устойчив на удари Защитен калъф за Apple iPhone 6 / 6s, 4.

Чанта-портфейл за iPhone 6s, ZVE Чанта-портфейл за iPhone 6 джоб с отделения за карти, Чанта на верига през рамо, Чантата,

BGN 24.21

Сума
Продуктът е наличен

【Съвместими модели телефони 】 : подходящ за Apple i Phone 6 и i Phone 6s, 4.7 инча (не е подходящ и за други модели на iphone). 【Функция чантата си и притежателя на картата】 : Оставете достатъчно място за повече от 6 карти и известно количество пари в брой и вашите ключове, включително и лична карта, кредитна карта, дебитна карта и пари в брой. 【Високо качество на дизайна на ципове YKK】 : Всеки детайл ципове YKK издържа 1001 тест на якост при опън, което позволява добро за съхраняване на вашите неща. 【Интимен сменяем анти-изгубен каишка и дизайнерски вериги през рамо】 : (1) С анти-изгубен каишка дръжте телефона по-удобно и не се тревожете за загубата. (2) Презрамка през рамо може да се оттегли, ако ви просто се нуждае от носене.Той е идеална за пътуване, просто да излезете на улицата или нормалното ежедневие. 【Гаранция за удовлетвореност 】 : Гаранция 6 месеца и най-доброто обслужване на клиенти за защита на ценни инвестиции. 【Съвместими модели телефони 】 : подходящ за Apple i Phone 6 и i Phone 6s, 4.7 инча (не е подходящ и за други модели на iphone). 【Функция чантата си и притежателя на картата】 : Оставете достатъчно място за повече от 6 карти и известно количество пари в брой и вашите ключове, включително и лична карта, кредитна карта, дебитна карта и пари в брой. 【Високо качество на дизайна на ципове YKK】 : Всеки детайл ципове YKK издържа 1001 тест на якост при опън, което позволява добро за съхраняване на вашите неща. 【Интимен сменяем анти-изгубен каишка и дизайнерски вериги през рамо】 : (1) С анти-изгубен каишка дръжте телефона по-удобно и не се тревожете за загубата. (2) Презрамка през рамо може да се оттегли, ако ви просто се нуждае от носене.Той е идеална за пътуване, просто да излезете на улицата или нормалното ежедневие. 【Гаранция за удовлетвореност】 : Гаранция 6 месеца и най-доброто обслужване на клиенти за защита на ценни инвестиции. . . 2 притежателя за карти с еластична лента осигуряват достатъчно място за повече от 6 карти, както и някои парични и вашите ключове, включително и лична карта, кредитна карта, дебитна карта и пари в брой.

Декларирани свойства

Новинка

Най-добри сделки