.

.

New
Рамка за снимки от плажния стол Wowser, Настанява Вертикална снимка 3x4, Тенис на Интериор в морски стил, с Рамка в памет на почивка, 6,5 инча (Сив)

Рамка за снимки от плажния стол Wowser, Настанява Вертикална снимка 3x4, Тенис на Интериор в морски стил, с Рамка в памет

BGN 11.19

Сума
Продуктът е наличен

РАМКА за СНИМКИ С участието на плажен стол с рамка за запечатления любимите си спомени за почивка с любимите си хора.МАТЕРИАЛ : Стол изработен от дърво.РАЗМЕР : Стол 5,5 "Д х 5.5 "W x 6,5"В с рамка 3 "х 4".ОТДЕЛНО СТОИ, го лесно да се постави върху плот, рафт, рафт на полицата или тоалетката.ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК за семейството и приятелите си за спомен от Вашия престой на плажа.Тези пеликани се предлагат в комплект от 3 броя, изпълнени в селски кафяв цвят и са идеални за закачане на палтото, кърпи, ключове и много други!.Е направен от здрав чугун.Те са с размер 5 3/4 инча (Д) х 4 см (Ш) х 1 1/2 " (Ж).Включва 2 отвор за лесен монтаж.Инсталация на оборудване в комплекта не е включена.Идеалното допълнение към вашия плажен декор.Очарователен кафява чаша, която изглежда Така, сякаш я окунули на Вълна с изображение на Костенурка на дъното.Материал : гранитогрес. Размер : 3.5 инча в диаметър x 5 инча височина, може да побере 16 грама.Чашата може да се използва в микровълнова фурна и съдомиялна машина. Идеалната чаша за попивания на кафе или чай на плажа.Комплект от 2 Различни маски Тики в полинезийски стил, една с участието на черепа, а другата с геометричен модел.Материал : дърво. Размер : 5 "L x 2,10"W x 12"H. Включва петлевую закачалка за дрехи на гърба за удобство на захващане.Идеалното допълнение към оформяне на плажна тема.Стенен фигура от рыбьих на костите в морски стил С участието на Дървени кости, разделени с камъни.Материал : Дърво. Размер : 7 "L x 1"W x 43"H. Риба се свързва Малка Черна връв с Веревочной линия на горния етаж за окачване.Идеален акцент към декора на плажна тема.

Декларирани свойства

Новинка

Най-добри сделки