.

.

New
Топло за врата, Регулируеми Шийната яка с топъл USB, Масажор за врата с подгряване, Снимающий болка във врата, Отоплението е идеален за травмированной или възпаление

Топло за врата, Регулируеми Шийната яка с топъл USB, Масажор за врата с подгряване, Снимающий болка във врата, Отоплението

BGN 7.03

Сума
Продуктът е наличен

Лесна употреба : Бутон за управление на прекъсвач на захранването е на линия usb, което е по-удобен за използване и настройка.С пазарска чанта : На обертке има авоська, предназначена за чувалчета с с пелин или друга комплекти за първа помощ.Регулируема температура : Има три шестеренки за регулиране на температурата, с червено, зелено и синьо показатели съответно означават различни температури.Високо качество : Благодарение на углеродному влакна той може да се отоплява равномерно.Но не носете си по време на сън, избягване на изгаряния.Отлична функция : Обвивка на шията се използва за отопление, за да помогне за облекчаване на болката в шията, умора и се отпуснете.Лесна употреба : Бутон за управление на прекъсвач на захранването е на линия usb, което е по-удобен за използване и настройка.С пазарска чанта : На обертке има авоська, предназначена за чувалчета с с пелин или друга комплекти за първа помощ.Регулируема температура : Има три шестеренки за регулиране на температурата, с червено, зелено и синьо показатели съответно означават различни температури.Високо качество : Благодарение на углеродному влакна той може да се отоплява равномерно.Но не носете си по време на сън, избягване на изгаряния.Отлична функция : шейная обвивка се използва за отопление, за облекчаване на болки във врата и умора и се отпуснете. Параметри : Тип на продукта : опаковки за врата с топъл Материал : плат, карбон Размер : приблизително 49x11 см /19,29x4,33 инча Характеристики отопление : червено означава висока температура, зелена светлина означава средна температура, синьо означава по-ниска температуруРежим на хранене : Препоръчва се да се използва щепсела на зарядното устройство за мобилния си телефон или USB-порт за захранване на компютъра, за подаване на захранване, Както и да използвате : 1. Свържете USB кабела към защитному чехлу за шията и го увийте около шията.2. Поставете захранване чрез usb интерфейс. Щракнете върху бутона, за първи път, на дисплея ще се появи червен индикатор, натиснете бутона втори път, индикатор ще светне зелено, натиснете бутона още веднъж, индикаторът ще се промени цвета си от зелен на син, кликнете върху четвърти път, за да изключите централно отопление.Списък на пакета : 1 х Опаковки за врата с подгряване 1 x USB кабел за пренос на данни Забележка : 1. Не носете си по време на сън, избягвайте продължителна употреба и не обжигайте кожата.2. Моля, се допуска отклонение 1-3 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.

Декларирани свойства

Item Type:
Heated Neck Wrap
Material:
Cloth, Carbon Fiber
Size:
Approx. 49 x 11cm / 19.29 x 4.33in
Heating specifications:
red means high temperature, green light means medium temperature, blue means low temperature
Power supply mode:
It is recommended to use the mobile phone charger plug and socket or the USB power port on the computer to supply power
How to Use:
1. Connect the USB cable to the neck protector and wrap it around the neck.:
2. Insert the power supply through the usb interface. Click the button for the first time, it will display red, click the button for the second time, it will turn to green light, click the button again, the light will change from green light to blue, click the button for the fourth time to turn off the heating.:
Package List:
1 x Heated Neck Wrap:
1 x USB Data Cable:
Note:
1. Don't wear it while sleeping, avoid using it for a long time and burn your skin.2. Please allow 1‑3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
Новинка

Най-добри сделки