.

.

New
Актуално врата Магнитна обработка на тампон отопление на шията Подобрява Циркулацията за дома

Актуално врата Магнитна обработка на тампон отопление на шията Подобрява Циркулацията за дома

BGN 2.67

Сума
Продуктът е наличен

Многоцелеви : Топло за врата има различни дестинации, които могат да се затопли до вашата врата, за подобряване на циркулацията и облекчаване на скованост и болки в шията.Магнитна обработка : Накладки за врата използва магнитна обработка, която е мека и не горят кожата, така че можете да го използвате с доверие.Лесно преносима : Топло за врата на лек и преносим, подходящ за дома, офиса или за пътуване.Лесна употреба : Магнитна защита за шията лесен за използване, просто регулиране на подходящ размер и се насладете на расслаблением по всяко време и на всяко място.Приложими хора : Електрическа, топлинна маточната бандаж подходящ за хора с болки в раменете и врата, при шофиране на дълги разстояния и продължително безсъние.Функция : 1. Многоцелеви : Топло за врата има различни дестинации, които могат да се затопли до вашата врата, за подобряване на циркулацията и облекчаване на скованост и болки в шията.2. Приложими хора : Електрическа, топлинна маточната бандаж подходящ за хора с болки в раменете и врата, при далечния шофиране и продължително безсъние. 3. Магнитна обработка : Шиен еластична превръзка използва магнитна обработка, която е мека и не горят кожата, така че можете да го използвате с доверие.4. Лесно преносима : топло за врата на лек и преносим, подходящ за дома, офиса или за пътуване. 5. Лесна употреба : Магнитна защита за шията лесен за използване, просто регулиране на подходящ размер и се насладете на почивка по всяко време и на всяко място.Спецификация : Тип на продукта : Топло за врата Материал : МагнитОпровод Принцип на работа : Въздействие върху акупунктурни точки, стимулира рамото и шията на принципа на акупунктурата и оказва ефект на горещи компреси и масаж, чрез активиране на кръвообращението и премахване на застой на кръвта.Приложими хора : Хора, които имат болки раменете и врата, които прекарват твърде много време пред компютъра, хората, които преодоляват големи разстояния, облекчаване на умора и страдат от безсъние.Осъществяване Списък : 1 х топла вода чанта за врата.

Декларирани свойства

Item Type:
Neck Heating Pad
Material:
Magnet
Working Principle:
It Works on Acupuncture Points to Stimulate the Shoulder and Neck with the Principle of Acupuncture,and Has the Effects of Hot Compress and Massage, Activating Circulation and Removing Blood Stasis.
Applicable People:
People Who Have Sore Shoulders and Necks, Spend Too Much Time in Front of the Computer, People Who Drive Distances, Relieve Fatigue and Suffer from Term Insomnia.
Package List:
1 x Neck Heating Pad:
Новинка

Най-добри сделки