.

.

New
Спортна бутилка за вода PICKY LLAMA - 32 грама, 2 Капачки (соломинка и чучур), дръжка от паракорда, Запечатани, Неръждаема стомана с вакуумна изолация, двойни стени, 24 часа н?

Спортна бутилка за вода PICKY LLAMA - 32 грама, 2 Капачки (соломинка и чучур), дръжка от паракорда, Запечатани, Неръждаема

BGN 2.67

Сума
Продуктът е наличен

ИЗОЛАЦИЯ С ДВОЙНИ СТЕНИ : Запазва напитките студени до 24 часа или горещо до 12 часа.Нашата бутилка за вода са изработени от висококачествена неръждаема стомана 18/8, не съдържа бисфенол А и не е токсична. Отлична устойчивост на корозия от повечето окисляющих киселини. 2 СЪВМЕСТИМИ КАПАЦИ : Бутилка за вода Picky Llama се предлага с две различни 100% затегнати капачки.Един капак с закручивающимся накрайник за приготвяне на топли напитки и още един капак-соломинка за студени и разхладителни напитки.МНОГОФУНКЦИОНАЛНА ДРЪЖКА от паракорда : Удобна многофункционална дръжка от паракорда защитен пръстен, компас, кремнем, свистком и метален карабинер.Блестящ колан-дантела за оцеляване във всички случаи на живота си.ЕЛЕГАНТЕН И ФУНКЦИОНАЛЕН ДИЗАЙН : Picky Llama - това е елегантна, функционална и трайно бутилка.Придирчивая Лама гарантира на клиентите най-високо качество.Нашата бутилка подходяща за спорт на закрито и на открито.Чудесен подаръчен комплект за всеки случай.Пълен комплект : 1 бутилка, 2 капачки, 1 паракорд, 1 соломинка, 1 слама коса.Нашите екологично чисти бутилки за еднократна употреба съкращаване на въглеродните емисии и ще донесе полза както на вас, така и за околната среда.Каишка от паракорда. Означава пръстен.Накрайник за кабел.Обтегач.Компас.Свистни.Възел от паракорда.Карабинер.СЛЕД СЪБУЖДАНЕ. помага за подобряване на работата на вътрешните органи. 30 МИНУТИ ПРЕДИ ЯДЕНЕ. помага на храносмилането.ПРЕДИ ВЗЕМАНЕ НА ВАНА. помага за намаляване на кръвното налягане.ПРЕДИ ДА ОТИДЕ ЗА СЪН. предпазва от инсулт и инфаркт.Picky Llama - елегантна, функционална и трайно бутилка за вода.Отлична устойчивост на корозия.Нашите бутилки за многократна употреба са полезни както за вас, така и за околната среда.Случайна бутилка за вода - чудесен избор за тренировки на закрито и спортове на открито.Чудесен подаръчен комплект за всеки случай.

Декларирани свойства

Новинка

Най-добри сделки