.

.

New
Автомобилни Аксесоари INOOMP 6 бр., държач за мобилен телефон, Стойки за smartphone, Цветни Подложки за мобилни телефони, Поставки за телефони за домашния офис, Настолна сто?

Автомобилни Аксесоари INOOMP 6 бр., държач за мобилен телефон, Стойки за smartphone, Цветни Подложки за мобилни телефони,

BGN 49.81

Сума
Продуктът е наличен

【Поставка за телефон Thumbs Up Мързел 】 Изработени от висококачествен материал, поставка за телефон достатъчно практичен за употреба.Това е лесно и практично поставка за телефон с цветен дизайн и форма "палец нагоре", креативна и декоративна.Производство от материали, които лесно се деформират, да освободи ръцете си.Лесен за удобно носене.Обикновен външен вид, луксозен и модерен, много подходящи за декорация на вашия дом. 【Поставка за подкрепа на телефона 】 изящна изработка, разумна структура, професионална и практическа, може да ви донесе удобство. 【Стойки за мобилен телефон с палеца нагоре 】 Нашата поставка за телефон подходящ за повечето мобилни телефони и е приложима за дома, офиса, хотели, пътувания. 【Мързелив определяне на】 Функция в анимационни формата на палеца си нагоре притежателя на телефона восхитителен, можете да го изпратите на своите приятели и семейства. 【 Поставка за мобилни телефони Thumbs Up 】 Държач за мобилен телефон, произведен от висококачествен материал, има креативен дизайн и очарователен външен вид. 【Поставка за телефон Thumbs Up Мързел 】 Изработени от висококачествен материал, поставка за телефон достатъчно практичен за употреба.Това е лесно и практично поставка за телефон с цветен дизайн и форма "палец нагоре", креативна и декоративна.Производство от материали, които лесно се деформират, да освободи ръцете си.Лесен за удобно носене.Обикновен външен вид, луксозен и модерен, много подходящи за декорация на вашия дом. 【Поставка за подкрепа на телефона 】 изящна изработка, разумна структура, професионална и практическа, може да ви донесе удобство. 【Стойки за мобилен телефон с палеца нагоре 】 Нашата поставка за телефон подходящ за повечето мобилни телефони и е приложима за дома, офиса, хотели, пътувания. 【Мързелив определяне на】 Функция в анимационни формата на палеца си нагоре притежателя на телефона восхитителен, можете да го изпратите на своите приятели и семейства. 【 Поставка за мобилни телефони Thumbs Up 】 Държач за мобилен телефон, произведен от висококачествен материал, има креативен дизайн и очарователен външен вид.Описание Поставка за телефон с поставката за телефон с поставката за телефон с поставка за палеца, Държач за мобилен телефон с поставката за телефон с поставката за телефон с поставката за телефон с поставка за палеца, за да проверите за големите пръсти Характеристики - Цвят : лилаво и бяло-Материал : Размер : 11.80 X8.70 X4.50 см / 4.64 X3.42 X1.77 инча Предпоставка включва 6 x притежателите на телефони.

Декларирани свойства

Новинка

Най-добри сделки