.

.

New
BELLA BUSTA - 28-годишен юбилей-Модерен подарък на тематичен дизайн на орхидеи в 28-та годишнина -Кожена рамка за снимки с надпис-Годишнина на двойки (5 x 7хоризонтално)

BELLA BUSTA - 28-годишен юбилей-Модерен подарък на тематичен дизайн на орхидеи в 28-та годишнина -Кожена рамка за снимки

BGN 3.33

Сума
Продуктът е наличен

❤️ Рамката е Изработена от висококачествена изкуствена кожа (изкуствена кожа). ❤️ Снимка на корицата от истинско стъкло, опаковки от рециклирани материали с нанесен на лого и етикет.Може да виси или да стои хоризонтално или вертикално. ❤️ Размер на рамката 7 3/4 "x 9 3/4" Подходящ за хоризонтални снимки с размер 5 "x 7". ❤️Дизайн и гравиране от BELLA BUSTA-Maid от САЩ ❤️ Тези кожени рамки за снимки, с гравиран ще стане прекрасно допълнение към дома или офиса.Орхидея олицетворява любов, лукс, сила и красота.Този внимателен и уникален подарък, с гравиран във формата на орхидеи ще бъде особено подходящ за двойки, празднующей своя 28-годишен юбилей. "Орхидея" е Модерен подарък на 28-годишнина. ❤️ Рамката е Изработена от висококачествена изкуствена кожа (изкуствена кожа). ❤️ Снимка на корицата от истинско стъкло, опаковки от рециклирани материали с нанесен на лого и етикет.Може да виси или да стои хоризонтално или вертикално. ❤️ Размер на рамката 7 3/4 "x 9 3/4" Подходящ за хоризонтални снимки с размер 5 "x 7". ❤️Дизайн и гравиране от BELLA BUSTA-Maid от САЩ ❤️ Тези кожени рамки за снимки, с гравиран ще стане прекрасно допълнение към дома или офиса.Орхидея олицетворява любов, лукс, сила и красота.Този внимателен и уникален подарък, с гравиран във формата на орхидеи ще бъде особено подходящ за двойки, празднующей своя 28-годишен юбилей. "Орхидея" е Модерен подарък на 28-годишнина. ❤️ Тези кожени рамки за снимки, с гравиран ще стане прекрасно допълнение към дома или офиса.Орхидея олицетворява любов, лукс, сила и красота.Този внимателен и уникален подарък, с гравиран във формата на орхидеи ще бъде особено подходящ за двойки, празднующей своя 28-годишен юбилей. "Орхидея" е Модерен подарък на 28-годишнина.

Декларирани свойства

Новинка

Най-добри сделки