.

.

New
Коледни светлини FOMOMDI C9, 50 Led Висящи коледни тела с дължина 33 метра на покрива за декор на вътрешния двор, Цветни, От зелена тел, От край до край (Warmwhtie) (Разноцветни)

Коледни светлини FOMOMDI C9, 50 Led Висящи коледни тела с дължина 33 метра на покрива за декор на вътрешния двор, Цветни,

BGN 35.68

Сума
Продуктът е наличен

? Сертифициране на UL за защита от фалшификати : всяка светлинна венец има златен етикет UL за защита от фалшифициране, както и номера на всеки етикет е уникален. ? Всички детайли преминават тест UL : Този коледен лампа, за да отговарят на стандартите за качество на търговски клас.Сертифицирани от UL премина не само лампа, включително тел, но и тяло.Ние твърдо вярваме, че сигурността е първото условие при планирането на външни облицовки. ? Градския връзка : може да се свърже до 45 гирлянди една и съща спецификация с коледни гирлянди, което е идеално за мащаба на външна украса. ? Спестете пари : мощност на всяка гирлянди е само на 4,8 W, а когато се използва в рамките на 12 часа на ден и 30 дни по-продължителна употреба - най-малко 1,7 киловат.Това е по-икономично, отколкото крушките с нажежаема жичка и батерии, но красотата остава непроменена. ? Техническа поддръжка : Можете да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми по време на употреба.Надяваме се да ви осигури приятно пазаруване.Какво е специалното в светлините на коледните FOMOMDI?.Безопасна за използване.Обикновено на Коледа, трябва да използвате повече от гирлянди, за да нощ е красива, и е много важно да изберете сигурно осветително оборудване.Нашите коледни гирлянди са преминали строги тестове за напрежение, налягане, температура и други допълнителни тестове и са снабдени с защита от претоварване от протичането на ток.Дори ако свържете няколко вериги тела, те няма да се отоплява.Можете спокойно да украсяват къщата си в този коледен сезон.Спестяване на енергия.Икономия на енергия до 80% в сравнение със стандартните суперяркими мини лампи, комплект от 50 led гирлянди изразходва само 4,8 W вместо 60 W лампи с нажежаема жичка.Струнни инструменти осветителни тела търговски клас.За разлика от други търговски марки, тези коледни гирлянди са напълно сертифицирани (включително гирлянди, led крушки, съединители и на всички сурови материали), сертифициран, водоустойчив, може да се използва на открито и закрито, лети светодиоди под лампа не вылезают, което прави тези гирлянди по-водоустойчиви и можете да не се притеснявате за използването им на открито при силен дъжд, което осигурява по-висока безопасност.

Декларирани свойства

Новинка

Най-добри сделки