.

.

New
Четка FAVOMOTO, Найлонова Четка за коса, Комплекти Направи си сам, Комплект дръжки за смесване Акварел, Набор от Акрилна Четки, Комплект Четки за рисуване на Тялото, Каб?

Четка FAVOMOTO, Найлонова Четка за коса, Комплекти Направи си сам, Комплект дръжки за смесване Акварел, Набор от Акрилна

BGN 2.00

Сума
Продуктът е наличен

SCATTER ЧЕТКА ЗА РИСУВАНЕ - за Разкриване на потенциала на децата и им помогнете да изготви по-лесно и по-забавно.ЧЕТКА за СМЕСЕНА ТЕХНИКА - Ако искате да почистите с четка, просто да ги натопи в топла вода, за да отмие боя, а след това внимателно придайте форма щетинкам пръсти.ЧЕТКА ЗА АКВАРЕЛЬНЫХ БОИ - достатъчно универсални за работа с метод за рисуване, с различни четки, за да отговори на различните нужди.ПЛОСКА ЧЕТКА ЗА РИСУВАНЕ - Благодарение на солидна щетине и здрав ръце можете да използвате четка за рисуване, за да се съсредоточи върху снимката.ЧЕТКИ ЗА РИСУВАНЕ ВЪРХУ ПЛАТНО - По-мека и гладка на космите на четката, добро водопоглъщаемост и плавен фигура.Пратката включва 24 x Четка за рисуване Характеристики -Цвят : Червено-кафяв четка за рисуване. - Дървен стълб елегантен, си удобен за хващане, той е елегантен и лесен.Найлон вата еластични, и переносную малярную четка лесно да се прибират. - Благодарение на солидна щетине и здрави ръце, можете да използвате четка за рисуване, за да се съсредоточи върху вашата снимка акварельной четка. - Четка за рисуване с восък в училище, клас, за пътуване, за дома, класната стая, офиса и на открито. -Размер : Около 18,50 X3,90 X0,30 см /7,27 X1,53 X0,12 инча Художествена четка за рисуване. -Материал : Четка за шаблон от найлон, дърво и алуминиеви тръби. - Изработена от висококачествени материали, малярная четка удобен за задържане, тя лесно се управлява маслени пискюли. - Чудесен подарък за близки, приятели, деца, момичета, жени, студенти, съученици и учители за рисуване с четка.Информация за стоки, Четка за рисуване на стени, Това е един от най-добрите варианти за вас.веерная четка за рисуване търсите професионален, но в същото време малярную четка?Търсите твърда, достойно за доверие четка за рисуване, която може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашата професионална четка за рисуване трябва да отговарят на вашите нужди.

Декларирани свойства

Новинка

Най-добри сделки