.

.

New
Набор от Хартия за изпитване на H Pylori, Хигиенни Комплект за Тестване на Helicobacter Pylori в Областта на Здравеопазването, Преносим Безопасен за Пътуване на членове на семе?

Набор от Хартия за изпитване на H Pylori, Хигиенни Комплект за Тестване на Helicobacter Pylori в Областта на Здравеопазването,

BGN 0.67

Сума
Продуктът е наличен

Е Необходимо за членовете на семейството. Хартия за тестото Забележка : Зъбният камък е най-добре да се събират сутрин, преди почистване на зъбите или на празен стомах.Важно е за ежедневна грижа за здравето.Набор от тест На хартията : индивидуална опаковка, сигурно и гигиеничен.Е Необходимо за членовете на семейството. Тест в домашни условия : Първоначална проверка за хеликобактер пилори може да се проведе в домашни условия, и някои мерки за противодействие и мерки за лечение, могат да бъдат взети навреме, просто и практично.Набор от тест На хартията : индивидуална опаковка, сигурно и гигиеничен.Няколко приложими сценарии : Лек и малък по размер, лесно да се съхранява и транспортира, лесно се побира в чанта, идеална за дом, пътуване, болници и т. на разположение има 10 броя тест-хартия H pylori, това е достатъчно, за да отговори на вашите нужди за използване. Причина за гастрит : Хеликобактер пилори е важен патогенным източник на заболявания на стомаха, и в известна степен той е заразна, така че трябва да го проверите сами.

Декларирани свойства

Item Type:
Helicobacter Pylori Test Paper
Validity:
18 months
Package List:
10 x Test Paper:
Note:
Tartar is best collected in the morning before brushing or on an empty stomach. Before the test, you should avoid drinking alkaline water or eating acid and alkaline food. Acid and al :
Новинка

Най-добри сделки