.

.

New
Балрог И Гэндальф Властелинът на Пръстените Звездна нощ Плакат Изкуство, най-Добрите подаръци, Метални Табели Кино Декорация на Дома, Артистичен Декор Тенекеджия ?

Балрог И Гэндальф Властелинът на Пръстените Звездна нощ Плакат Изкуство, най-Добрите подаръци, Метални Табели Кино Декорация

BGN 3.00

Сума
Продуктът е наличен

【Размер на изделия】 12 "x8" (30x20 см). 【Качествен материал】 Качествен знак /табелка от екологично чисти метали.Те са устойчиви на избледняване и изключително леки. 【Лесно подвешивается】 Дупки за винтове предварително обучени по ъглите за удобство на захващане.Този метален знак / табелка изработена с извити ръбове, за да се гарантира сигурността и стабилността. 【Приложимо място】 е Подходящ за вътрешно и външно показване.Той е подходящ за много места, като в кръчма, кафе, билярдна зала, къща за гости, баня, гараж, клуб, хол, спалня, градина и т.н. 【Услуги】 Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, свържете се с нас навреме, ние ще ви отговорим възможно най-скоро.ЗА НАШИЯ ТЕНЕКИЕН ЗНАК : 1. Изработена от ламарина с високо качество, метални табели е водоустойчив, не бликует и запазва цвета (ефект на ръжда, в действителност тя не ржавая).Дори идеален за употреба на открито, като за декорация в градина, за украса на места и така нататък.2. Тази лека метална лидице знак идва с предварително предварително пробити дупки, за да се опрости възпроизвеждане.Край всяка тенекиен означения запазени и подава далеч за безопасно боравене.ОПИСАНИЕ : 1. Ретро стил : Ретро начало декор - вашият най-добър партньор за дома!2. Лек и здрав : Изработен е от качествена ламарина за защита от атмосферни влияния. 3. Модерен дизайн : висококачествен водоустойчив, бликующий и може да украсяват различни видове отдих.4. Предварително пробити дупки : Подходящ за вътрешно и външно използване с предварително предварително пробити дупки за монтаж на обзавеждане.5. В този знак има и малко допълнителна патина на ръжда - за даване на по-хладно външния вид, той е отпечатан, всъщност не са ръждясали.Спецификации : 1. Име на продукта : Метална лидице знак.2. Размер на продукта : 12 "x 8" (30x20 см). 3. Категория : Теми на стената Календар. 4. Материал : метална кутия /метал. 5. Форма на захващане : декорации. 6. Приложими сцена се от : кухня, дом, заведение, офис, бар, ресторант, хотел, мъжки пещера или гараж.Опаковане И поддръжка на : 1 бр. метален знак. 100% удовлетворенный услуги.Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас, вие ще получите 100% задоволително обслужване.

Декларирани свойства

Новинка

Най-добри сделки