.

.

New
1 Бр. Филипс Отвертка, с изолация 1000 В Професионален CR-V Магнитен Връх, Инструменти, Електроматериали с TPR дръжка за ремонти, ph1x80 мм

1 Бр. Филипс Отвертка, с изолация 1000 В Професионален CR-V Магнитен Връх, Инструменти, Електроматериали с TPR дръжка

BGN 3.43

Сума
Продуктът е наличен

Магнитен съвет може да побере винтове повечето стандартни размери, което ги прави лесни за ввинчивание в трудно достъпните места.
▶Професионализъм и сигурност.Предотвратите падането, и след загуба на винтове.
▶ Материал премиум-клас.
▶Магнитни накрайници.Тази отвертка подходящи не само за професионални електротехници и любителите на "направи си сам", но и за домакински уреди, монтаж на мебели, ремонт на компютри, транспортни средства, обслужване на електрически съоръжения, промишлени цели и много обществени жилищни помещения, за да отговори на различните нужди на електроенергията.
▶Широко се използва.▶Професионализъм и сигурност. стоманата Cr-V с обработени така, висока твърдост и добра трайност и устойчивост.Забележка : Моля, проверете внимателно преди да използвате, за да сте сигурни, че изолиращ слой, не е повреден, чиста и суха.Уши по естествен начин са прикрепени към винтам, когато това е необходимо, и дават възможност за лесно повдигане тях по всяко време.
▶Магнитни накрайници.
YERSOXN 1 бр.Предотвратите падането, и след загуба на винтове.Тази професионална отвертка със силни магнитни топчета може да е лесно да задържат винтове и улеснява откручивание след завършване.
▶Ергономичен дизайн на дръжката.
▶Широко се използва.Случайна отвертка с острие от хромованадиевой стомана, която е по-стегната и издръжливи в сравнение стандартна стомана, осигуряващи по-силен въртящ момент и еластичност, за да се предотврати източване.Черен накрайник на отвертка, за да гарантира по-дълъг живот, по-голяма защита от корозия и точна кацане в устройство детайл.Сертификати VDE и GS гарантират безопасни работни стандарти в 1000 Волта.Почерневшая и е защитена от ръжда обработка ги прави не износостойкими и продължително.Тази отвертка подходящи не само за професионални електротехници и любителите на "направи си сам", но и за домакински уреди, монтаж на мебели, ремонт на компютри, транспортни средства, обслужване на електрически съоръжения, промишлени цели и много обществени жилищни помещения, за да отговори на различните нужди на електроенергията.Черен накрайник на отвертка, за да гарантира по-дълъг живот, по-голяма защита от корозия и точна кацане в устройство детайл.Изолирани ножове за електрически приложения, защита от токов удар напрежение до 1000 Волта. ➤Забележка : Моля, проверете внимателно преди употреба, за да се уверите в липсата на щети изолационен слой, а също и в това, че изолиращ слой чист и сух!. ➤Е изработен от здрава хромованадиевой стомана с обработени така, висока твърдост и добра трайност и устойчивост.

Декларирани свойства

Новинка

Най-добри сделки