.

.

New
plplaaobo Самонагревающийся пагон, който Поддържа Раменната превръзка, Запазва топлината, Бързо Топлопроводимост, Затварящ Кожата, Нагревающий Кърпа, Лента за носене ?

plplaaobo Самонагревающийся пагон, който Поддържа Раменната превръзка, Запазва топлината, Бързо Топлопроводимост, Затварящ

BGN 6.02

Сума
Продуктът е наличен

[Самонагревающаяся уплътнение] енергийна Ефективност отразява топлината на човешкото тяло, което позволява бързо прехвърляне на топлина в по-дълбоките слоеве на кожата на лицето, задържат топлината на рамото за вас, за да се осигури подходяща температура и предотвратяване на болка в раменете, причинена от по-студеното време през зимата. [Приятна за кожата кърпа] е изработена от висококачествена приятна за кожата материя, която е удобна и диша и да запази сухота и комфорт в продължение на дълго време.Можете да получите по-голям комфорт при носене, и можете да го носите в продължение на дълго време. [Облегает тялото] Облегает извивка на раменете и се сбогува с свръх.Той няма да бъде раздута и подчертават вашата фигура.Много лесно се носят.Разнообразни по всяко време на годината. [Здрав] Направена, и променен прекалено строга и научна версия, която е добре седи и трайна. [Приложимо] Подходящ за помещения с климатик.За използване в офиса отпуснете раменете. отпуснете се.Много подходящи за ежедневието, сън, работа и пътувания.Това е и топло чувство, което може напълно да се грижи за раменете си. [Самонагревающаяся уплътнение] енергийна Ефективност отразява топлината на човешкото тяло, което позволява бързо прехвърляне на топлина в по-дълбоките слоеве на кожата на лицето, задържат топлината на рамото за вас, за да се осигури подходяща температура и предотвратяване на болка в раменете, причинена от по-студеното време през зимата. [Приятна за кожата кърпа] е изработена от висококачествена приятна за кожата материя, която е удобна и диша и да запази сухота и комфорт в продължение на дълго време.Можете да получите по-голям комфорт при носене, и можете да го носите в продължение на дълго време. [Облегает тялото] Облегает извивка на раменете и се сбогува с свръх.Той няма да бъде раздута и подчертават вашата фигура.Много лесно се носят.Разнообразни по всяко време на годината. [Здрав] Направена, и променен прекалено строга и научна версия, която е добре седи и трайна. [Приложимо] Подходящ за помещения с климатик.За използване в офиса отпуснете раменете. отпуснете се.Много подходящи за ежедневието, сън, работа и пътувания.Това е и топло чувство, което може напълно да се грижи за раменете си.Параметри : Тип на продукта : самонагревающийся презрамка Материал : Spandex Product Размер : S Размер : около 37-42 см / 15-17 инча Размер : около 43-46 см / 17-18 инча Размер : около 47-50 см / 19-20 сантиметра съдържание на Пакета : 1 х самонагревающийся презрамка.

Декларирани свойства

Item Type:
 Self Heating Shoulder Strap
Material:
Spandex
Product Size:
S Size:
Approx. 37-42cm / 15-17in
M Size:
Approx. 43-46cm / 17-18in
L Size:
Approx. 47-50cm / 19-20in
Package List:
1 x Self Heating Shoulder Strap
Новинка

Най-добри сделки