.

.

New
Прибиращ се дръжка джобна врата, Прибиращ се на Ръба на Професионална Неръждаема Стомана 304, Врата копчето Скрит монтаж за Джобна плъзгащи се врати (1)

Прибиращ се дръжка джобна врата, Прибиращ се на Ръба на Професионална Неръждаема Стомана 304, Врата копчето Скрит монтаж

BGN 6.39

Сума
Продуктът е наличен

【Материал от неръждаема стомана】 : едно Парче на парче, сатинированная покритие.Писалки може да се използва на открито, без ръжда и атмосферни влияния. 【Красив и нископрофилен】 : Изравнената, чиста елегантна линия на тези пръчки. 【 Зачервяване】 : самоубирается, затваря лост и се отмива с врата панел. 【Скрити винтове】 : широчина 11/16 инча позволява инсталиране както в тясно, така и на стандартните врати, шкафове.Много приятно скрито привличане.Използва се за врати, както и за рисуване. 【Цели детайл】 : Твърди материали, с уникален дизайн за максимална здравина и дълготрайност.Прибиращ се дръжка джобна врата, Прибиращ се на ръба на Професионална неръждаема стомана 304, врата копчето скрит монтаж за джобна плъзгаща се врата.

Декларирани свойства

Новинка

Най-добри сделки