.

.

New
WXJ13 10 бр. Плюшени Фиби за коса с Свинче, Мини Щипки за коса със Заек, Красиви Фиби за коса със Заек, за жени и Момичета, Шнола за коса със Заек, Великден Плюшен Шнола с З?

WXJ13 10 бр. Плюшени Фиби за коса с Свинче, Мини Щипки за коса със Заек, Красиви Фиби за коса със Заек, за жени и Момичета,

BGN 4.79

Сума
Продуктът е наличен

Обилно количество : Вие ще получите 10 броя плюшени заколок за коса във формата на заек 5 различни цветове, включително бял, розов, син, сив, кафяв, които идеално се съчетават с вашите различни прически и дрехи. Размер : Размер на великден плюшено зайче е 6*5* 3 см, дължина на щипки за коса е 5 см, игли за коса във формата на заек, подходящи за гъсти, дълги, къдрава или права коса.Материал на продукта : Тези щипки за коса с великден зайче, изработени от качествени топчета от прежда и метал, тази шнола за коса със заек има добра еластичност и гъвкавост, има сигурна метална пружина, която я прави по-силен.Широко приложение : Тези игли за коса със заек са подходящи за малки деца и момичета за ежедневието и специални случаи.Са идеални за рождени дни, партита, събития училище, Коледа и предстоящата Великден.Лесна употреба : зъбите са предназначени за надеждно улавяне, са идеални за подстригване на косата или за задържане на косата на място по време на рязане или полагане, не зацепляя и без разкъсване дори и гъста коса.Продукти : 10 бр. Плюшени фиби за коса със заек Размер : 6*5* 3 см Цвят : бяло, розово, синьо, сиво, кафяво Материал : топчета от прежда и метал Количество : 10 бр. на Помещение и включва : 10 × Красиви фиби за коса със заек.

Декларирани свойства

Новинка

Най-добри сделки