.

.

New
лепило куки самоклеящийся вратата куката на Вратата куката 5 Куки Кухненски шкаф от Неръждаема Стомана Закачалка за дрехи Кука за Аксесоари Кука закачалка за здра?

лепило куки самоклеящийся вратата куката на Вратата куката 5 Куки Кухненски шкаф от Неръждаема Стомана Закачалка за дрехи

BGN 3.00

Сума
Продуктът е наличен

Подходящ за врати на гардероби, всекидневни, кухни, общи спални, бани и т.н. идеален като подвесного кабинет или закачалки на куката. Размер : 25x8x5 виж Може да бъде отстранен по желание, които се използват на вратата на гардероба, лесно запознат и свободно подвешивается.ПРЕДИ И СЛЕД ОБСЛУЖВАНЕ : свържете се с нас като надеждна приятели по всяко време, когато се чувстват неудовлетворени.Подходящ за врати на гардероби, всекидневни, кухни, общи спални, бани и т.н. идеален като подвесного кабинет или закачалки на куката. Размер : 25x8x5 виж Може да бъде отстранен по желание, които се използват на вратата на гардероба, лесно запознат и свободно подвешивается.ПРЕДИ И СЛЕД ОБСЛУЖВАНЕ : свържете се с нас като надеждна приятели по всяко време, когато се чувстват неудовлетворени.Той може да създаде перфектното място за съхранение на вещите във вашия пране, банята, спалнята, хола и т.н., Размер : 25x8x5 смМатериал : Железоцвет : скандинавски зелен, скандинавски захар, скандинавски синьо, синьо съдържание на Пакета : 1 вратата на куката.Забележка : 1. Моля, оставяйте грешка 0 наu20112 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект. 3. Само закачалка с плетене на една кука, други аксесоари, демонстрационни на снимката, в комплекта не са включени!.

Декларирани свойства

Новинка

Най-добри сделки