.

.

New
Bsxgse Кухненски Прибори Органайзер за кабел за кухненски прибори тиксо Органайзер за кабел за домакински уреди с подсветка (Бял, един размер)

Bsxgse Кухненски Прибори Органайзер за кабел за кухненски прибори тиксо Органайзер за кабел за домакински уреди с подсветка

BGN 2.33

Сума
Продуктът е наличен

Идеален избор за подарък на Този държач на кабела за домакински уреди ще се превърне в подарък за вашата съпруга и майка.Тази Намотката кабел от кухненския уред ще направят Кухня е Много по-подреден.ЩАСТЛИВА ЖЕНА, ЩАСТЛИВ ЖИВОТ.Държач на кабела за дома : Нашият организатор за кабели е много полезна за организиране на кабели.Това ще кабели за зареждане на вашия телефон, USB-кабели, мрежови кабели, захранващите кабели на телевизора от прекомерно огъване и entanglements, а също така ще запази реда в стаята си.Вече няма елементарно Този кабел за индивидуалните ви Дава Отлична идея Внимателно приключи Всичко мръсни кабели на захранването на електроуредите в кухнята.Ако имате Ограничено пространство в кухнята, а захранващите кабели Постоянно Мешаются Или се Появяват От кабинетите, това определено ще помогне за надеждно фиксиране на Шкафове и кабели.Как да се използва 1. Почистете повърхността на уреда и се уверете, че в него няма масла или вода. 2. Премахване на филма с обратна страна и залепете органайзер за захранващия кабел. 3. Уверете се, че кабела за уреди здраво захванати, и изчакайте 24 часа преди да се използва.Как така?!.Съвместима с кухненски уреди Органайзер за кухненски кабели Може да се прилага за всички видове кухненско оборудване, такова като миксер, кафе машини, смесители, фритюрник, тостер, тенджера под налягане, сокоизстисквачка. Размер : виж фиг. Цвят : черен, бял, червен, зелен Материал : пластмаса комплектът включва : 2 организатор за захранващия кабел.

Декларирани свойства

Новинка

Най-добри сделки