.

.

New
Начало Декор на Платното за монтаж на стена Арт-HD Отпечатъци върху Платно премиум-клас, В Рамка за Спалня, антре, Баня, Дневна, Офис, Интериор-Златен Флакон на Парфюм?

Начало Декор на Платното за монтаж на стена Арт-HD Отпечатъци върху Платно премиум-клас, В Рамка за Спалня, антре, Баня,

BGN 21.86

Сума
Продуктът е наличен

1 【РАЗМЕР】 : 18x24 инча. 2 【ЛЕСНА инсталация】 : Всеки продукт е оборудвано с куки и фиби от неръждаема стомана, които са готови да подвешиванию. 3【 Високо качество】 : монтиране на художествено изображение върху платно, отпечатано с висока резолюция за висококачествени лъскава платно с използването на непромокаеми мастило на основата на ЕКО-разтворител.Произведение на изкуството водонепроницаемо, устойчив на uv радиация и избледняване на повече от 30 години. 4 【ПРЕЦИЗНО ОПАКОВАНЕ】 : Ние проверяваме произведение на изкуството, на всеки етап от процеса завършва, а след това внимателно упаковываем вашето произведение на изкуството, за да сте сигурни, че то е доставено ви в перфектно състояние. 5 【Забележка】 : Цвят стенен модел на това платно може да се различават леко от всеки купувач се дължи на индивидуалните монитори. 1 【РАЗМЕР】 : 18x24 инча. 2 【ЛЕСНА инсталация】 : Всеки продукт е оборудвано с куки и фиби от неръждаема стомана, които са готови да подвешиванию. 3【 Високо качество】 : монтиране на художествено изображение върху платно, отпечатано с висока резолюция за висококачествени лъскава платно с използването на непромокаеми мастило на основата на ЕКО-разтворител.Произведение на изкуството водонепроницаемо, устойчив на uv радиация и избледняване на повече от 30 години. 4 【ПРЕЦИЗНО ОПАКОВАНЕ】 : Ние проверяваме произведение на изкуството, на всеки етап от процеса завършва, а след това внимателно упаковываем вашето произведение на изкуството, за да сте сигурни, че то е доставено ви в перфектно състояние. 5 【Забележка】 : Цвят стенен модел на това платно може да се различават леко от всеки купувач се дължи на индивидуалните монитори. Размери : 18x24 инча Занаят : печат В нашата категория стенен декор представени висококачествени, но достъпни платна.Това стенно изкуство върху платно е идеално за декорация на стени за хол, спалня, кухня, офис, хотел, трапезария, офис, санитарен възел, бар и т.н. Изображение с висока разделителна способност отпечатани върху платно ярки цветове на дебелите висококачествена платно, за да създадете външен вид, оригинална природата и шедьовър.Стенни рисунки върху платно - това е един съвременен начин за украса на стените на вашия дом и да се отпуснете след работа.За доставката : Картини върху платно обикновено се изпращат в рамките на 3 работни дни и пристигат чрез 7-26 дни.ние предлагаме 30 дневна политика за връщане на парите.Благодаря ви за вашето разбиране и подкрепа.

Декларирани свойства

Новинка

Най-добри сделки