.

.

New
【2 бр】 Панта за стъклена врата на кабинета Скоба за баня Бескаркасная Стъклена Врата Шкаф Витрина Скоба за шкаф 90 Градуса Панта (черен)

【2 бр】 Панта за стъклена врата на кабинета Скоба за баня Бескаркасная Стъклена Врата Шкаф Витрина Скоба за шкаф 90 Градуса

BGN 0.33

Сума
Продуктът е наличен

Достъпни размер на стъклото : 5-8 мм. Идеален за стъклени врати / витрини и т.н. Външен вид : извит обработка на повърхност : мат/гланц характеристики : устойчивост на износване, не избледняват, дълъг експлоатационен живот.Защо избра точно нас?Той е изработен от здрава гума прецизно леене, която е различна трайност.Той има висока пропускателна способност и вътрешен локатором.Затваряне на вратата, можете да я закачите, за да закачите стъклена врата.В процеса на проектиране на повърхностното рисунки, защита от ръжда и корозия.Тежкотоварни уплътнението е гумена, лека и твърда, антифрикционная, ефективно предпазва стъклото от повреди.Когато се използват стъклени линия?.Подходящ за гардероби, като шкафове със стъклени врати в дървена рамка, библиотеки, вино, стелажи, витрини, врати за торти, шкафове за храна, витрини и т.н. 1; Достъпни размер на стъклото : 5-8 мм, лесен за инсталиране, използвайте този панта за поставяне на стъкло, за да се създаде свободно въртящата се стъклена врата. 2; Подходящ за всички видове стъклени врати на шкафове, врати, шкафове за торти, врати, витрини, обикновено на всяка врата се използва по 2 панти (по-малко от 45 кг-99 паунда), когато височината на вратата надвишава 2000 мм, използвайте 3 панти.функция : . Панта от непористого стъкло, дебели материал от с сплав.Вграден позициониране, меки гумени частици защита на стъкло от загуба.Приложение на продукта : подходящ за многослойни стъкла с дебелина 5-8 мм. 1. Процесът на рисуване, на цялостната текстура на повърхността на фигурата, красива, лека и щедра. 2. Повърхността е гладка, използвани са висококачествни материали от с сплав, изящна изработка производство, оптимизиран дизайн за подобряване на стабилността, повърхността е гладка и красива. 3. Слот за карти позициониране е направен под формата на слот за карти позициониране панта може да се закача под прав ъгъл, без да се налага да инсталирате магнитно заключване стъкло.Стъклена панти за врати витрини винен шкаф.Халки за врати за домашни любимци-кабинет с бескаркасным стъклен клип.

Декларирани свойства

Новинка

Най-добри сделки