.

.

New
Аксесоари DOITOOL 4шт Японски Татами Ъглова Гънка Практичен Съединител развъртане Сгъваем Диван Аксесоар за Дивана Регулатор на Панти С Храповиком Регулируема Мебел?

Аксесоари DOITOOL 4шт Японски Татами Ъглова Гънка Практичен Съединител развъртане Сгъваем Диван Аксесоар за Дивана Регулатор

BGN 13.25

Сума
Продуктът е наличен

Пантите за свързване на мека мебел : Този обект е подходящ за много конвертируеми мека мебел и татами.Декор на мебелен обков : с пружинным задвижване, чрез който може да се регулира наклона на подлакътник, табли, възглавнички, vi, Мебелни панти с механизма на палеца : Сгъваеми панти за масата, които са подходящи за сгъване на крилото на масата, за да се разшири или да спести допълнително място.Шарнирные линия : Изработени от стомана материал, здрави и трайни.Аксесоари за мебелни детайли : те осигуряват дълъг срок на експлоатация и по-голяма трайност на дълъг период от време.Осъществяване Списък 2 x Панти Характеристики - Цвят : сив. - Материал : Стомана. - с пружинным задвижване, с помощта на подходящия начин за регулиране наклона на подлакътник, табли, възглавнички, vi - Размер : 14.50 X5.00 X2.00 см / 5.70 X1.97 X0.79 инча. - Лек дизайн, изискан външен вид, удобство за носене и употреба. - Елегантен дизайн.Няма ръбове и ъгли.По-сигурен и красив. - подходящ за свързване на облегалката и ръба на рамката на леглото и най-легла и т.н., - е Изработен от стомана материал, не е лесно ръжда, издръжлив.Информация за стоки, Мебели, аксесоари Декор Търсите професионална, достъпна на цена линия за раскладного дивана?Търсите твърда линия за раскладывания диван, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашата професионална линия за раскладного дивана трябва да отговарят на вашите нужди.Аксесоари за мебелни детайли - един от най-добрите варианти за вас.

Декларирани свойства

Новинка

Най-добри сделки