.

.

New
VALICLUD 3 бр. Кутия за Обяд-Апарати за жени, Чанти за хранене за възрастни Bento Box Изолиращи Чанти за възрастни Чанта за Лед Чанти за Обяд за Жени Чанта-тоут за Обяд Изолир?

VALICLUD 3 бр. Кутия за Обяд-Апарати за жени, Чанти за хранене за възрастни Bento Box Изолиращи Чанти за възрастни Чанта

BGN 27.19

Сума
Продуктът е наличен

Пакет за обяд : Можете да го използвате като еднократна употреба пакет за обяд, скучна чанта или скучна чанта за транспортиране на контейнери и напитки.Изолирующая чанта за обяд : Регулируем колан може да се носи като наплечную чанта или съкратен и удобен за носене.Пакети за обяд за работа : за Многократна употреба и могат да се използват като пакети за обяд, пазещи топлината, пакети за пикник или на други чанти, подходящи за всички възрастови групи.Чанта за bento : е Изработена от висококачествена тъкан, Оксфорд, сигурно му е лесно да се деформира и да се прекъсне, тя е надеждна и полезна.Преносими чанти Bento Box : Лека, преносима, удобна за переноске и използване, тази чанта за съхранение ще ви осигури по-голямо удобство.Пратката включва 3 x чанти за bento Характеристики-В изолационен чанта може да се поставят всички видове кутии за обяд, лесно носене благодарение на умерения размер и преносим дизайн топлинна чанти за обяд. -Размер : 30,00 X26,00 X21,00 см / 11,79 X10,22 X8 пакет за консервиране. -Материал : чанта за обяд от плат Оксфорд за мъже -Цвят : както е показано на фигура, чанта за bento-бокс - Изработена от висококачествен материал от плат Оксфорд, сигурно му е лесно да се деформира и да се прекъсне, надеждни и полезни чанти за обяд за жени. -Сгъсти материал и прекрасен дизайн на части могат да запишете вашата храна топла, студена, прясна в продължение на няколко часа чанта за съхранение на обяд-бокс. - Лека, преносима, удобна за переноске и използване, тази чанта за съхранение може да ви донесе отлични кът пакети за работа. - Специално разработена с удобна дръжка, тази чанта за съхранение на обяд кутии се пренася за извършване на пакета bento.Описание на продукта Чанта за обяд за възрастен Тази чанта за обяд, изработен от нежни материали от плат Оксфорд, здрава и износостойкая.контейнер за bento-бокс Освен това, не е лесно да се деформира благодарение на висока носеща способност, той ще бъде полезен и превъзходни, можете да го използвате по всяко време и на всяко място, удобно и портативно носят със себе си.

Декларирани свойства

Новинка

Най-добри сделки