.

.

New
Комплект Четки за смесване маски ericotry със Силикон Чаша за Маски, Шпатула-Стиком, Силиконовата Четка за Маски и Премиальными Меки Четки за лице 5 в 1 за Грижа за кожат?

Комплект Четки за смесване маски ericotry със Силикон Чаша за Маски, Шпатула-Стиком, Силиконовата Четка за Маски и Премиальными

BGN 5.09

Сума
Продуктът е наличен

Опаковка : 1 комплект поръчкови (общо 5 броя, включително и 1 за купата маски, 1 лопаточку-стик, 1 силиконовата четка за рисуване, за маски, 1 мека четка за рисуване, 1 мерителна лъжичка с класификация).Купа за маски и пискюл : произведени от хранително-силикон, меки и здрави, лесно се деформира, са идеални за смесване и нанасяне на маски, използвайте различни четки за нанасяне на различни маски със собствените си ръце.Лопаточка и мерителна лъжичка 2 в 1 : лопаточка лесен за използване, с нейна помощ може да се смесва вода и прах за маска с паста; мерителна лъжичка с мащаба позволява да извадите смесен прах, както и отмерять необходимото количество течност.Удобен за носене при пътуване, така и за кратки пътувания; лесни за почистване и с малко количество вода за вашата почистването ще бъде направено в най-кратки срокове и бързо изсъхва.Комплект маски можете да го използвате за смесване на маски за кожата или на бои за коса и маски за коса, също може да се използва за смесване на сапун-крем за бръснене.Пратката включва : 1 х силиконова чаша1 х силиконови щетка1 х щетинная щетка1 х пластмасова палочка1 х отпи глътка Лесна употреба : 1. Вземете триизмерна лъжица съответното количество прах за филма.2. 2. Вземете точното количество вода с помощта на размерите на чашата. 3. С помощта на пръчки за маска смесете вода и прах за маска с паста.4. Вземете необходимото количество маска, за да се провери концентрацията, след това да нанесете я върху лицето.Описание на продукта : Купа за маска е изработена от силикон, няма мирис, има добра гъвкавост, устойчивост на падане, устойчивост на топлина, устойчивост на деформации и продължителна експлоатация.Натиснете лопаточку с гладки ръбове на вътрешната повърхност на чашата, тя е добре смесени, тя е лесно да се смесват и се маже.Силиконовата пискюл за маски, мека и приятна за кожата, лесен за почистване, много нежна и не поцарапает лицето.Мерителна лъжица може да се използва, за да се увери, че не използвате твърде много от продукта и за да може вашия продукт да се получи хомогенна.Този набор от маски може лесно да се поставя в малка косметичку или дамскую чантата си, и той ще добави цвят към живота ви, независимо дали пътувате или сте в кратък отпуск.

Декларирани свойства

Новинка

Най-добри сделки