.

.

New
Подарък на бъдещата теще от практика, Подарък за рожден Ден за тъща на практика, Подарък за майката на булката от младоженеца, Стилове огърлица За рождения Ден, за К?

Подарък на бъдещата теще от практика, Подарък за рожден Ден за тъща на практика, Подарък за майката на булката от младоженеца,

BGN 1.67

Сума
Продуктът е наличен

Комплектът включва : подарък кутия. ▶ При малък грижи наши бижута продължават дълго.ВДЪХНОВЯВАЩА КАРТИЧКА с ПОСЛАНИЕ : Декорация с пощенска картичка-послание представляват неразривна връзка между две души. ▶ Кабелна верига се регулира и е застегивается с помощта на закопчалка-пушка. ▶ Идва с карта-съобщение с надпис, като на първата фигура.ГАРАНЦИЯ за ВРЪЩАНЕ на ПАРИТЕ гарантира удовлетвореността на клиентите.ЛЕСНА ЗА НАСТРОЙКА КАРТИЧКА МНЕНИЯ : Просто натиснете бутона "Настроите", за да добавите своята персонализация или снимката, а след това да завършите поръчката си.Изработени по поръчка в САЩ.Изненадайте любимия си човек с този прекрасен подарък днес!Това не е дреболия, а голямата изненада за любовта!. ▶ В очарователен дизайн думата "любов", написана игриво скорописным шрифт.МАТЕРИАЛИ и размер : Това колие е изработено от висококачествена полирана хирургическа стомана. Размери на кулон : -Височина 0,6 мкн (1,5 cm) -Ширина 1,1 мкн (2,7 см).ЛЕСНА ЗА НАСТРОЙКА КАРТИЧКА МНЕНИЯ : Просто натиснете бутона "Настроите", за да добавите своята персонализация или снимката, а след това да завършите поръчката си.Дължина на веригата от кабел е 18 инча с разширение с 4 инча и застегивается на закопчалка-кука. Размери на кулон : -Височина 0,6 мкн (1,5 cm) -Ширина 1,1 мкн (2,7 см).Ако не сте доволен от този трайни и полезни колиета ръчно изработени, върни го, за да се върнете на 100% от стойността на покупката.

Декларирани свойства

Новинка

Най-добри сделки