.

.

New
BOKEKANG Голяма Кошница за дрехи, Ретро Американски Флаг, Texas Звезда, Селски Ферма, Дървена Дъска, Кошница за дрехи, Сгъваем Органайзер, Кофата за Боклук, с Дръжки, Кофа з?

BOKEKANG Голяма Кошница за дрехи, Ретро Американски Флаг, Texas Звезда, Селски Ферма, Дървена Дъска, Кошница за дрехи,

BGN 42.40

Сума
Продуктът е наличен

Материал кошници за бельо : кош за бельо, изработен от плътен плат Оксфорд (полиэфирное влакна) с две удобни дръжки за удобство на движение, можете да го сгънете, когато тя не се използва, тя е лесно да носите със себе си, тя спестява място и постоянно да поддържа реда в дома си.Сгъваема голяма кошница за бельо Размер : 12.6 х "Д х 11 "Ш х 22,7"В (32 х 28 х 57,5 см). Голям капацитет достатъчно за седмичното пране.Независимо от това, дали е необходимо да се съберат бельо, да почиствате дрехите си и прибиране на играчки, нашата голям кош за бельо - това е най-лесното и ефективно решение.По-удобно : Тази количка има две дойде копчета от всяка страна, стилна и здрава.Когато трябва да се измие бельо, можете лесно да вземе писалката и да ги напусне, няма нужда да премахнете дрехи.Полиетиленово дъска достатъчно тежест в долната част е добре за стабилност, тя може да стои изправено, без повече досадни разрушения.Идеален подарък : Практичен креативен подарък на мама, съпруга, приятелка, съпруга, приятел, колега, приятел или на себе си за Коледа, Великден, Деня на майката или на други празници, които правят ежедневно пране на дрехите е по-удобно.Добро обслужване : Всеки кош за бельо се различава най-качествени.Ако не са доволни от продукта или имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Осигурете най-доброто обслужване за вас.Кошница за дрехи - Отлично спестяване на пространство в дома си.В него може да се побере пълно изтегляне на дрехи или аксесоари, играчки, които ще направят вашия дом чисти и спретнати.Параметри : Материал : плат Оксфорд. Идеален размер (приблизително) : 12.6 х" (Д) x 11" (Ш) x 22,7" (В) Помещение включва : 1 бр. х кошница за дрехи, Качествени материали, произведени от здрав плат Оксфорд. Лека, водоустойчива и износоустойчива.СГЪВАЕМА КОНСТРУКЦИЯ, Тази сгъваема кошница за дрехи, предназначени за всички ваши нужди в склада.Идеален за общежития колежи, апартаменти, престой в хотел, детска ясла, битови помещения и пазаруване.ЗДРАВА ДРЪЖКА Мека конструкция на ръкохватката осигурява удобен и издръжлив на потребителския интерфейс.Дръжка и кош за бельо здраво хванати за удобство за носене и дълголетие.ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ В голям капацитет могат да се съхраняват дрехи, кърпи, чорапи, играчки кукли, обувки и други дреболии.Здрава кошница ще ви позволи по-добре да се съхранява много никаква всячины.Идеален подарък : Практичен креативен подарък на мама, съпруга, приятелка, съпруга, приятел, колега, приятел или на себе си за Коледа, Великден, Деня на майката или на други празници, които правят ежедневно пране на дрехите са по-поносимо.Съвет на измиване : 1. Моля, не използвайте пишеща машина, за да го почистване.Сгъване на количката за бельо просто избършете с влажна кърпа или за изпиране на ръка. 2. Инструкции за грижа : Не използвайте абразивни почистващи препарати и пералната машина за почистване на сгъваема кошница за дрехи, тя ще навреди на полиэтиленовое покритие.

Декларирани свойства

Material:
Oxford fabric.
Perfect Size(about):
12.6(L) x 11(W) x 22.7(H)
Package Includes:
1pc x Laundry Basket:
HIGH-QUALITY MATERIALS:
Made of durable Oxford fabric.:
Lightweight, Waterproof and Wear-resistant.:
FOLDABLE DESIGN:
This foldable laundry basket is designed for all your storage needs.:
Perfect for College dorms, Apartments, Hotel stay, Baby nurseries, Utility room and Shopping.:
STURDY HANDLE:
The soft grip design provides a comfortable and durable user experience.:
The handle and the laundry basket are firmly connected for easy portability and durability.:
LARGE CAPACITY:
The large capacity can store clothes, towels, socks, toy puppets, shoes and other sundries. The sturdy basket can better store a lot of sundries for you.:
Perfect Gift:
A practical creative gift for mom, wife, girlfriend, husband, boyfriend, colleague, friend or yourself on Christmas, Easter, Mother's Day or other holidays that make the daily task of washing clothes more bearable.:
Washing Tip:
1.Please do not use a machine to clean it. The folding laundry hamper just wipe it with a damp cloth or wash it by hand. :
2.Care Instructions:
Do not use abrasive cleaner and washing machine to clean the Collapsible Laundry Basket, it will damage the PE coating.
Новинка

Най-добри сделки